WhatsApp Image 2018-01-01 at 22.28.50

WIE IS JR?

Hallo! Mijn naam is Jesse Ruiter!

Welkom en leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn portfolio site!
JRDP bestaat uit 2 onderdelen: je bevind je nu op het fotografie gedeelte!

Mijn naam is dus Jesse, ik ben geboren op 20 januari 1988 in Utrecht en woon sinds mijn 18e in Harderwijk op de mooie Veluwe waar ik vaak te vinden ben met mijn camera en wanneer het weer het even niet toe laat heb ik altijd nog mijn kleine fotostudio aan huis!

In 2011 begon ik aan mijn aller 1e fotografie cursus en vanaf de aller 1e les heb ik daar een grote liefde voor fotografie ontwikkeld.
In het begin was het voornamelijk dieren en natuur maar al snel kwam ik er achter dat mijn kwaliteiten en interesses toch meer lagen bij de portret, fashion en artistieke fotografie, later kwam hier, mede door mijn interesse in sport, ook nog de sportfotografie bij.
Dit alles begon onder de naam J. Ruiter Fotografie.

Echter pakte ik een paar jaar later mijn opleiding tot DTP’er/Vormgever weer op, in het begin nog strikt gescheiden van de fotografie maar sinds begin van 2017 heb ik besloten om mijn fotografie en ontwerpen te bundelen tot 1 website en JR was geboren.

In het verleden heb ik als fotograaf verschillende publicaties op mijn naam mogen schrijven als die voor de actie BoycotBont.nu en RTL Boulevard en ben ik honderden samenwerkingen met verschillende modellen, visagisten, bodypainters en fotografen uit Belgie en Nederland aangegaan.

Meer informatie of interesse in een fotoshoot of samenwerking? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via mijn contactformulier.